đŸ„ł 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven”

Hallo ik ben Kristine Daniels en heet je welkom bij deze podcast over het boek “Het vinden van het Overvloedige leven” Dit is hoofdstuk 3. Wat heet “De Liefde van Mijn Leven💞.” 

Hoe Het overvloedige leven te vinden 😍

“De dief komt alleen om te stelen, te doden en te vernielen;

Ik kwam opdat ze LEVEN zouden hebben, en het OVERVLOEDIG zouden hebben ”!!!

De liefde van mijn levenâ€â€đŸ”„

Wow, de Liefde van mijn Leven, welk jong meisje of jonge vrouw heeft er niet van gedroomd om later als ze groot zouden zijn de bruid te worden voor een dag van een man die hun op handen zou dragen en elke dag zijn liefde zou verklaren aan haar. Maar wanneer zo een jonge vrouw na een gebroken relatie bij ons komt met de de pijn en de verdriet die ze in haar soms korte tijd van huwelijk heeft ervaren dan heeft zo een vrouw ervaren dat de liefde die ze had verwacht niet de liefde is dat haar gelukkig en pijnloos door het leven zou kunnen laten gaan.

Ik was een van die vrouwen. Wanhopig op zoek naar de liefde, de persoon, die mij verlangen naar geborgenheid en veiligheid zonder pijn en verdriet kon geven. En nu heb ik die dan gevonden. Lieve dames, jij kan ook een bruid worden van deze Geweldige Man die op jouw wacht om je te omringen met alles waar je voor kort alleen maar over kon dromen. Pak Zijn hart en wordt gelukkig 💌.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *