Laat je leiden door Hem

 

HEERE , maak mij Uw wegen bekend, leer mij Uw paden. Psalm 25:4 (HSV)

Lieve Bruiden❀,

Als wij Hem hebben leren kennen als onze eerste Liefde is het belangrijk dat we een hechte relatie met Hem krijgen. Wij moeten Hem de eerste plaats in ons leven geven en ons leven in Zijn handen leggen en ons door Hem laten leiden. Wij moeten onze eigen plannen en ideeën loslaten en alles in aan Zijn leiding overlaten. Het is niet gemakkelijk om dit principe gelijk toe te passen in ons leven. Ons door Hem laten leiden is iets wat we moeten leren, wij moeten Hem op elk moment van de dag vragen wat we moeten doen of wat de juiste keuze is.

Leid mij in Uw waarheid en leer mij, want U bent de God van mijn heil; U verwacht ik de hele dag. Psalm 25:5 (HSV)

Vandaag wil ik deze belangrijke levensles met jullie delen 'Hij leidt mij' . Deze les zal jou helpen om je te leren hoe je jezelf door Hem kan laten leiden. Als je jezelf door Hem laat leiden zult je hechte en intieme relatie met Hem opbouwen.

Ja, allen die U verwachten, worden niet beschaamd; Psalm 25:3 (HSV)

2 opmerkingen over “Laat je leiden door Hem”

  1. Lieve Hanna, Dank je wel voor het delen van deze mooie wijze les. Mijn leven is zoveel beter geworden sinds ik mijn onrust hebben leren omzetten in het laten leiden door mijn Hemelse Geliefde 💞. Wat ik dan doe op een dag, ik weet het is goed. Ik heb tevens gemerkt dat ik zoveel meer doe als ik de dag begin met Hem en stap voor stap Hem volg voor de rest van de dag.

    Graag deel ik op dit moment in mijn leven mijn lievelings bijbeltekst: “Psalmen 32:8 NBG51
    [8] Ik leer en onderwijs u aangaande de weg die gij gaan moet; Ik raad u; mijn oog is op u.

    https://bible.com/bible/328/psa.32.8.NBG51

    veel liefs đŸŒč

  2. Beste Hanna, bedankt voor het delen van deze les. Op mijn reis moest ik leren om niet op mijn eigen inzicht te leunen, maar Hem om Zijn leiding te vragen in alles wat ik doe. Ik heb het verschil gezien tussen dingen doen door het vlees en dingen doen door Zijn leiding te volgen. Als ik mijn eigen weg volg, eindigt het normaal gesproken in een ramp, maar als ik Zijn leiding volg, is het niet alleen licht en gemakkelijk, maar pakt het altijd goed uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *