Sharing is caring!

“En zij [EEN WIJZE VROUW] staat op terwijl het nog nacht is
En geeft voedsel aan haar huishouding.
En een portie aan haar dienstmaagden, dienaren, vrouwelijke slaven.”

 ☕️🍩🍩
JIJ KIEST 3

Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken

 Luister naar Erin als ze deelt de getuigenis over een kop ☕️ koffie en 2 donuts  🍩🍩

Dan elke morgen – sta dan vroeg op en deel een SN “Spraak Notitie” in Telegram of met je Whatsapp groep. Nodig je ePartner of vriend of collega uit.  

“Het is beter om een partner te hebben dan alleen te gaan. Deel het werk, deel de rijkdom. En als de ene neervalt, dan helpt de ander maar als er niemand is om te helpen, dan is het zwaar!”

Alsjeblieft neem SNEL een kijk naar de lekkere display bord onderin en vraag Hem om je te laten zien wat het beste zou zijn om te kiezen om de vrouwen te BEMOEDIGEN die Hij naar je toe stuurt.

KIES jouw eerste LOFPRIJS om Zijn Poorten mee binnen te gaan! Om jezelf te voeden, DEEL jouw eigen, wees ENTHOUSIAST of deel een van de bemoediger EN simpelweg omschrijf het, kies daarna een volgende        van de display bord (onderin), en WEES ZEKER dat je vroeg op bent, klaar zodat elke vrouw weet dat er iets lekkers zal zijn wanneer ze wakker worden. 

Levens Lessen zijn meestal kort maar vol gepakt met manieren om te leven als Zijn Bruid!! Deel de audio met hun zodat ze het kunnen gebruiken als hun koffie.

Ben je aan het ThuisLesgeven for Hem? Bereid Geestelijke Voeding voor deze moeders en ook om te delen met je kinderen!

🍩 Lees een DAGELIJKSE
TOEWIJDING

Lees een of allebei de toewijdingen als je begint met de dag om jezelf te voeden, deel dit dan in je Spraak Notitie! Deel gewoon je hart, laat ze je enthousiasme horen en laat dan de link naar de Toewijding achter – wellicht willen ze het tijdens hun ☕️ koffiepauze lezen/luisteren!

🍩 en Spreuken is een geweldige manier om jezelf te voeden, deel dit dan in je Spraak Notitie! Deel gewoon je hart, laat ze je enthousiasme horen als je het leest of misschien onthouden hebt en laat dan de link naar de Psalm en Spreuken achter-wellicht willen ze het tijdens hun ☕️ koffiepauze lezen/luisteren!

🍩 Blader door onze RouteMap en vraag Hem om te verlichten wat je aan je ochtendmenu moet toevoegen en deel dit dan in je Spraak Notitie! Deel gewoon je hart, laat ze je enthousiasme horen en laat dan een link achter naar wat Hij je ook laat zien – wellicht willen ze het tijdens hun ☕️ koffiepauze lezen/luisteren!

                       ⭐⭐ Getuigenisse ⭐⭐

 

~ Sara in Turkey 
Ondanks dat haar eerste taal Portugees is, woont Sara in Turkije, spreekt Turks, en is begonnen te bedienen met een ☕️🍩🍩 LOFPRIJZING met Psalm en Spreuken, heeft de link gedeeld Psalm 7, 37, 67, 97, 127, Spreuken 7. Sara heeft een Telegram Groep aangemaakt, een vriendin uitgenodigd uit America die getrouwd is met een Turkse man en ook de voormalige Turkse vertaler en haar dochter, na de dag dat ik was geïnspireerd om Een Zaak van Leven of Dood te schrijven, de volgende dag is ze een Telegram Groep gestart om iedereen toe te staan om te delen.  

Atarah in South Africa
We doen de SNM als een viervoudig koord, ja de Heer heeft mijzelf, Yvonne, Adina en Keziah gezegend, wij zijn 4 dames uit Zuid Afrika die delen op onze Zuid Afrikaanse Whatsapp Groep, we hebben 35 dames en we groeien o/ Hij heeft ons gezegend zodat we samen kunnen werken, de lading kunnen delen gedurende de maand. Wij krijgen ieder de beurt om te delen voor een week, dat maakt het heel makkelijk en licht o/. Het is een geweldige manier geweest om niet alleen onze Zuid Afrikaanse vrouwen te bemoedigen maar ook om ze bewust te maken van de middelen die vrij beschikbaar zijn. Velen zijn teruggekomen om ons te laten weten dat het iets was dat ze moesten horen of hoeveel ze werden aangemoedigd. 🙂